Tregu i Kukësit në këto kohëra pandemie dhe dimri ofron produkte me çmime mjaft të lira.

Por duket se problem është bërë shitja e tyre.

Siç thonë dhe blerësit dhe tregtarët, shitjet janë në nivele të ulëta.

Edhe pse çmimet janë të lira, sërish gjendja ekonomike e kuksianeve nuk i lejon ata që të plotësojnë të gjitha nevojat.

Për më shumë, ndiqni kronikën e përgatitur nga RTSH Kukësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *