• Thu. Jun 13th, 2024

Albert Halilaj emërohet prefekt i Kukësit, largohet Ali Hallaçi

Prefekti i deritanishëm i Kukësit, Ali Hallaçi është larguar për ti lënë vendin kandidatit të Edi Ramës në zgjedhjet e pritshme vendore, Albert Halilaj.

Vendimi është marrë nga Edi Rama në mbledhjen e djeshme të Këshillit të Ministrave.

LIRIMIN DHE EMËRIMIN NË DETYRË TË PREFEKTIT TË QARKUT KUKËS

Në mbështetje të neneve 100 e 114 të Kushtetutës dhe të nenit 5, të ligjit nr.107/2016, ‘Për prefektin e qarkut’, me propozimin e ministrit të Brendshëm, Këshilli i Ministrave

VENDOSI:

  1. Z. Ali Hallaçi, prefekt i Qarkut Kukës, lirohet nga kjo detyrë.
  2. Z. Albert Halilaj emërohet prefekt i Qarkut Kukës.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në ‘Fletoren zyrtare’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *