• Mon. May 27th, 2024

FOTO/ Kopshti në lagjen 5 pa ngrohje, edukatoret presin pemët për të ndezur zjarr

Kopshti në lagjen 5 në qytetin e Kukësit ka mbetur pa ngrohje.

Të ndodhur në këtë situatë, edukatoret kanë vendosur që të presin pemët për të ngrohur vogëlushët.

Denoncimin e ka bërë kreu i PD-së së Kukësit, Arif Rexhmati.

Reagimi i Arif Rexhmatit:

Ne kopshtin dhe çerdhen e lagjes 5 Kukes!

Denoncim i trefishte nga qytetaret:

  • Prerje e paligjshme e pemeve ne lulishtet afer kopshtit!
  • Perdorimi i tyre per ngrohje pasi ‘qeverisja’ e Safetit nuk ka fonde per dru zjarri se po i harxhon per fushate!
  • Perdorimi i stafit edukativo – mesimor per ‘dru me pre’ sepse fondet i ka bere rrush e kumbulla Safeti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *