• Sun. May 26th, 2024

Guida e njohur turistike, kuksiani Afrim Tahiraj shpallet ‘Personalitet i qarkut Kukës’

Guida e njohur turistike, kuksiani Afrim Tahiraj është shpallur ‘Personalitet i qarkut Kukës’.

Me një ceremoni të organizuar në ambientet e qarkut, të pranishëm ishin dhjetëra personalitete

Postimi i Afrim Tahiraj

Sot ishte një ditë krejt ndryshe për mua në Kukës, nga ato që nuk harrohen, ku pata nderin e jashtëzakonshëm të vlerësohesha me mirënjohjen “ ???????????????????????????????????????????????? ???? ???????????????????????? ????????????ë????”, me motivacionin :
“ ????ë???? ???????????????????????????????????????????? ???? ????????????????????ë????????????????????????????ë???? ????ë ???????????????????????????????????????? ???? ???????????????????????????????????? ????????????????????????????????????, ????ë ????????????????????????????????????s ????ë ???????????????????????????? ???????????????????????????? ????ë ???????????????????????????????? ???????????????? ????????????????????????????????, ???????? ???????????? ????????ë ????????ë???? ????????????????????????????????ë???????????? ????ë ????ë ????ë???????????????????? ????ë ????????????????ë???? ???????????? ???????????????????????????????????????? ????ë ???????????????????????????????? ???????????????????? ????ë ????????????????????????ë???????? ????ë ???????????????????????? ????????????ë???? “

Duke ecur mbi një rrugë me baza të forta dhe mbi punën e paçmuar të atyre që kanë promovuar resurset turistike të zonës ndër vite, me imazhet dhe fotografinë si mjetin e vetëm, jam përpjekur qe bukuritë e bjeshkëve tona t’i prezantoj përpara atyre që nuk i njihnin.

Ky vlerësim është një shtysë që në vijim të promovoj akoma dhe më shumë resurset turistike të zonave tona .

Falenderoj Këshillin e Qarkut dhe kryetarin z.Abdulla Domi për këtë vlerësim dinjitoz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *