Ndryshime në Policinë e Kukësit, kush ikën e kush vjen

Ndyshime në Policinë rrugore Kukës.

Shefi i Qarkullimit në Kukes, Robert Ibrahimi është liruar nga detyra që mbante në Kukës.

Mësohet se ai është emëruar në Sektorin e Drejtimit ne Drejtorine e Menaxhimit dhe Drejtimit ne Departamentin per Sigurine Publike ne Drejtorine e Pergjitheshme Te Policise se Shtetit

Ndërsa në Kukës në vend të tij, vjen Blerim Bërbati, i cili është emëruat si Shefi i ri i Qarlullimit Rrugor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ja sa raste me koronavirus ishin sot në Kukës

Tue Aug 11 , 2020
Pas disa ditësh pa infektime të reja, Kukësi është rikthyer sot në hartën e infektimeve me koronavirus. Sipas të dhënave zyrtare të Ministrisë së Shëndetësisë, në Kukës ditën e sotme janë regjistruar 6 raste të reja. Ndërkaq nuk ka pasur raste të reja në Has dhe Tropojë. ‘Shpërndarja gjeografike e […]