• Tue. May 21st, 2024

Një kuksiane kandidate në zgjedhjet lokale në Suedi

Aida Hallaçi kandidate në zgjedhjet lokale në Suedi.

Aida vjen nga fshati Përbreg i Kukësit. Pasi mbaroi studimet e larta në Shqipëri menjëherë u transferua ne Suedi ku dhe jeton prej 7 vitesh së bashku me familjen e saj.

Pas disa vitesh angazhim politik në Suedi tani merr pjesë si kandidatja më e re ne moshë në zgjedhjet lokale në Suedi.

Po ashtu Aida Hallaçi cilësohet nga gazetat Suedeze si një talent i ri i politikës.

I urojmë suksese të mëtejshme në karrierën e saj politike patriotes sonë nga Kukësi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *