Një prokurore e re në Kukës

Një tjetër emërim është bërë gjatë ditës së sotme në Prokurorinë e Kukësit.

Këshilli i Lartë i Prokurorisë gjatë mbledhjes së sotme ka vendosur të emërojë një tjetër prokurore në Prokurorinë e Kukësit.

‘Emërimin dhe caktimin në detyrën e Prokurorit të znj. Enkeleda Hoxha, në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Kukës’, thuhet në vendimin e marrë nga KLP-ja.

Aktualisht Prokurorinë e Kukësit e drejton prokurorja Rita Gjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Kë preferojnë kuksianët si kandidat të PS/ Ja rezultatet e sondazhit në Luma Post

Fri Oct 16 , 2020
Luma Post si një agjenci lajmesh lokale, ka ndërmarrë disa herë sondazhe për të parë pëlqyeshmërinë e banorëve të Kukësit për kandidatët e forcave të ndryshme politike. Kjo për shkak të zgjedhjeve parlamentare të 25 prillit të vitit që vjen. Pas sondazhit të mëparshëm me kandidatët e PD-së, për shkak […]