Kë preferojnë kuksianët si kandidat të PS/ Ja rezultatet e sondazhit në Luma Post

Luma Post si një agjenci lajmesh lokale, ka ndërmarrë disa herë sondazhe për të parë pëlqyeshmërinë e banorëve të Kukësit për kandidatët e forcave të ndryshme politike.

Kjo për shkak të zgjedhjeve parlamentare të 25 prillit të vitit që vjen.

Pas sondazhit të mëparshëm me kandidatët e PD-së, për shkak të zgjehdjeve të brendshme në këtë parti, Luma Post organizoi edhe një sondazh me kandidatët e përfolur të PS-së në Kukës.

Në sondazhin 3 ditor të bërë në faqen Luma Post me objekt:

Cilin nga këta kandidatë do të donit të kandidonte për PS-në në Kukës në zgjedhjet e 25 Prillit?

Anila Sokoli

Lavdrim Sahiti

Ismet Nika

Vladimir Spahiu, dolën disa rezultate si më poshtë:

Rezulton se janë bërë 620 komente.

Më shumë mbështetje ka marrë Lavdrim Sahitaj.

E dyta në listë është Anila Sokoli

I treti Vladimir Spahiu

Dhe i 4 Ismet Nika

Ndërkaq, kishte edhe disa qytetarë të cilët kishin propozuar edhe personalitete të tjera në Kukës, si Albert Halilaj dhe Abedin Oruçi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ambasadorja e Holandës viziton Kukësin, shikon dhe ... aeroportin

Fri Oct 16 , 2020
Ambasadorja e Holandës në Tiranë, Guusje Korthals Altes, ka udhëtuar në Kukës, për hapjen e një ekspozite me nxënës të shkollave 9-vjeçare dhe më pas për një takim me kryetarin e bashkisë Safet Gjici. Ekspozita me vizatime të fëmijëve të shkollave 9- vjeçare ka pasur temën e luftës kundër trafikimit […]