Faqja ‘Shishtaveci’ ka njoftuar në Facebook se ditën e dielë në 6 shkurt do të zhvillohen gara e skive në këtë zonë.
Sipas njoftimit, në garë do të ketë çmime dhe do të marrin pjesë vetëm banorët e Shishtavecit.

Njoftimi i fshatit Shishtavec:
Përshëndetje!
Ditën e diel me datën 06.02.2022 në orën 09:00 organizohet gara e skive në fshatin Shishtavec vetëm për skiatorët e fshatit tonë.
Mosha
6-12 vjeç
Vendi 1. 4000 leke
Vendi 2. 2000 leke
Vendi 3. 1000 leke
12 -18 vjeç
Vendi 1. 7000 leke
Vendi 2 . 5000 leke
Vendi 3. 3000 leke
Mbi 18 vjeç
Vendi 1. 10000 leke
Vendi 2. 5000 leke
Vendi 3. 3000 leke
Gjyqtaret janë disa Anglez si: Bob, Robert, Marc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *