• Tue. Jun 18th, 2024

Peshqit e Drinit/ Libri me studime i biologut Arben Palushi

Ka dalë nga botimit një libër i veçantë për lumin Drin.

Bëhet fjalë për librin ‘Peshqit e Drinit’ të biologut kuksian Arben Palushi.

‘U botua libri i biologut Arben Rrahman Palushi

Peshqit e Drinit

Beni, ma tepër se pasionant.

Natyrisht, puna pasionante dhe me plot dashni herdokur e jep rezultatin e vet’, shkruan në Facebook publicisti dhe shkrimtari, Petrit Palushi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *