• Sat. Jun 22nd, 2024

Shkarkohet nënprefekti i Tropojës, ja kush e zëvendëson

Ditën e sotme është shkarkuar nënprefekti i Tropojës, Granit Kurmekaj.

Vendimi është bërë publik pas mesdite dhe në vend të tij është emëruar Mujo Gosturani.

Pritet të ketë edhe shkarkime të tjera, ku flitet dhe për një shkarkim të mundshëm nënprefektit të Kukësit.

Nuk dihen ende shkaqet e shkarkimit të nënprefektit Kurmekaj nga posti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *