• Mon. May 27th, 2024

Gentiana lutea

  • Home
  • Gentiana lutea – lulja shëruese e mbretit Gent që rritet në Kukës

Gentiana lutea – lulja shëruese e mbretit Gent që rritet në Kukës

Emërtimi i bimëve në gjuhën shqipe Atlasi biologjik për bimë Atllasi bimor dhe vlerat e tija, në fushën e njohjes të bimëve, ka kuptimin parësor për vlera shkencore dhe edukative,…