Infermieri nga Hasi në gjendje të rëndë në spital, pasi bëri dy vaksinat e Pfizerit

Që prej mesit të janarit Shqipëria ka nisur vaksinimin, fillimisht të bluzave të bardha dhe tashmë të mësuesve. Por ndërsa e gjithë Evropa është përfshirë në një debat të fortë pas pezullimit të AstraZenecas si vaksinë e pasigurt për shkak të raportimit të disa pacientëve me mpiksje gjaku, Shqipëria deri më tani nuk ka regjistruar…

Read More