• Tue. May 21st, 2024

Muzeu Etnografik i Kukësit

  • Home
  • VIDEO/ Mësuesi që ngriti muzeun e Kukësit

VIDEO/ Mësuesi që ngriti muzeun e Kukësit

Mark Paci, mësuesi nga Domgjoni i Fanit, në fillim të viteve 1970, do të bëhej i njohur për ngritjen e muzeve. Markut iu besua ngritja e Muzeut të Kukësit e…

Nga vendbanimet prehistorike, tek tulipani shqiptar/ Muzeu Etnografik në Kukës që tërheq vëmendjen e turistëve

Mësoni më shumë rreth kulturës dhe stilit të jetës së Kukësit, si dhe pse ‘qyteti i tulipanëve’ u propozua gjithashtu për çmimin Nobel të Paqes. Kukësi, i vendosur në pjesën…