• April 21, 2024 1:08 pm

Thatesira ne Kukes

  • Home
  • Thatësira në Kukës, niveli i liqenit të Fierzës ulet me 40 cm në ditë

Thatësira në Kukës, niveli i liqenit të Fierzës ulet me 40 cm në ditë

Ditët e nxehta dhe të thata që po mbizotërojnë prej javësh me temperaturë mesetare prej 39 gradë, në Kukës kanë shkaktuar jo vetëm zjarre, por edhe ulje të ndjeshme të…

Thatësira, probleme të furnizimit me ujë të pijshëm në Kukës

Banorët e qytetit të Kukësit, veç temperaturave të larta po përballen këto ditë edhe me oraret e reduktuara të furnizimit me ujë nga rrjeti i ujësjellësit. Që prej një muaji,…