• Sat. Jun 22nd, 2024

Turizmi Malor

  • Home
  • Zhvillimi përmes turizmit malor në zonat e Kukësit-Nga Azem Parllaku

Zhvillimi përmes turizmit malor në zonat e Kukësit-Nga Azem Parllaku

Perspektiva e ardhshme përmes turizmit malor është një prej mundësive të zhvillimit të njërës prej zonave të qarkut të Kukësit, në të cilën përfshihen njësitë administrative Shishtavec dhe Topojan. Edhe…

FOTO LAJM/ Kuajt në Krue të Bardhë

Kjo foto eshte bere nje dite me pare tek vendi qe njihet me emrin Kroi i Bardhe

Gastronomia/ Kuzhina e Gorës, gatimet që kanë bërë historinë

Në kohë më të hershme Gora, është e shquar për mjeshtër të guzhinës në disa specialitete. Historikisht ata janë njohur si gjellbërës dhe si zejtar ëmbëltorësh. Zeja e ëmbëltorëve, gjatë…

Festa e bjeshkëve, Bushtrica i shtohet atraksioneve të turizmit malor

Festa e bjeshkëve është aktiviteti më i ri që synon të promovojë turizmin malor në Qarkun e Kukësit. Bushtrica ishte vendi që mblodhi banorët e zonës, drejtues të pushtetit lokal…