• Tue. May 21st, 2024

zjarr ne gjallice

  • Home
  • Merr flakë mali i Gjallicës

Merr flakë mali i Gjallicës

Rreth orës 18:00 të së premtes në malin e Gjallicës sipër fshatit Shtiqën, janë shfaqur flakë dhe tym i madh. Tymi dhe flakët kanë filluar dhe është zhvilluar në mënyrë…