Testohet në Kukës pajisja për identifikimin elektronik të zgjedhësve

Kreu i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi deklaroi se identifikimi Elektronik jep siguri për zgjedhjet e 25 prillit.

Deklarata në fjalë erdhi pas demonstrimit të procesit të identifikimit elektronik në Kukës. Sipas tij ky është një proces i thjeshtë dhe i sigurt.

‘Pajisja e Identifikimit Elektronik, demonstrohet në #Kukës. Sistemi i Identifikimit Elektronik të zgjedhësve në ditën e votimit, i thjeshtë në përdorim për votuesit & i sigurt. Sistemi i Identifikimit Elektronik, siguri për një proces zgjedhor të rregullt & të ndershëm.’, shkruan Celibashi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Liqeni i ndotur, KESh dhe Bashkia nisin pastrimin

Fri Mar 5 , 2021
KESH në bashkëpunim me Bashkinë Kukës kanë nisur pastrimin e Liqenit të Fierzës, i cili siç duket edhe nga pamjet është tejet i ndotur pas prurjeve të shumta të lumit Drin i Bardhe gjatë periudhës së reshjeve. Punonjës të KESH së bashku me një motobarkë, si dhe punonjës të Agjencisë […]