Ne jemi brezi që s’duhet të jetojmë dy herë diktaturën Miq demokratë, ju që më besuat votën dhe të gjithë ju që më njihni. Masakra zgjedhore e shtetit të rilindjes që zotëron gjithë pushtetet, grabiti shumicën e mandateve të zgjedhjeve të fundit dhe do ta konsolidojë diktaturën. Duken terma të […]

Top Channel ka bërë publike rezultatet e Exit Poll të realizuar nga Albanian Post për zgjedhjet e 25 prillit në vendin tonë. Në qarkun e Kukësit rezulton se PD merr fitoren pasi 63.8% e qytetarëve kanë votuar për të djathtën duke i dhënë dy mandate, ndërsa 35% kanë votuar për […]