Në takimin e Flamur Hoxhës së PD më gratë kryefamiljare, që rritin fëmijë jetimë apo që mbajnë peshën e familjes për shkak të paaftësimit të burrit, zbulon dramën e vërtetë të komunitetit të Kukësit. Dramë e cila, ndonëse nuk është bërtitëse, dhemb shumë dhe që rrëzon çdo opsion të politikës. […]

Partia Demokratike në Kukës ka hapur të shtunën fushatën elektorale. Në ceremoninë e hapjes së fushatës për zgjedhjet e 25 prillit, përveç kandidatëve për deputetë, ishin të pranishëm edhe themelues dhe drejtues ndër vite të PD-së në Kukës. ‘Sot bashkë me kandidatët e tjerë për deputete te Partisë Demokratike e […]