Tradita Baritore në Vargmalin Korab-Koritnik / Sharr

Rajoni ndërkufitar Korab – Koritnik / Sharr prej shekujsh është banuar nga barinj të cilët e kanë trashëguar këtë traditë brez pas brezi.

Shumë nga historitë e së kaluarës kanë mbërritur deri në ditët e sotme.

Shfletoni broshurën elektronike e cila pasqyron copëza nga jeta e barinjve, skulptorëve të peizazheve natyrore.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Tregtia Shqipëri-Kosovë, potenciali i madh, por i pashfrytëzuar

Tue Feb 16 , 2021
Shkëmbimet tregtare midis Shqipërisë dhe Kosovës pësuan rënie gjatë vitit të kaluar për shkak të pandemisë. Teksa importet e mallrave që vijnë në drejtim të Shqipërisë u rritën në 8,3 miliardë lekë, nga 7,7 miliardë në 2019-ën, ishin eksportet shqiptare ato që ranë në 26,2 miliardë lekë, mbi 3,5 miliardë […]