VIDEO/ Me 3 doza në Kosovë, biznesi i humburi i madh i masave të Kurtit

Masa e vendosur nga qeveria e Kosovës për dozën e tretë të vaksinës së Covid, për të kaluar në këtë shtet, është kundërshtuar nga shumë aktor.

Edhe Sokol Kolgjini sipërmarrës, e cilëson një politikë të gabuar dhe rendit si të parën arsye, aspektin teknik, të pamundësisë për bërjen e të tre dozave.

Kolgjini e shtron edhe në anën tjetër ndikimin negativ të kësaj mase.

Në aspektin ekonomik edhe Prizreni ndjen pasoja, pasi Kukësi ka marrëdhënie të drejtpërdrejta me Prizrenin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *