• Tue. May 28th, 2024

VIDEO/ Banesat sociale në Kukës, debate të forta në këshillin Bashkiak

Jan 31, 2022

Debate të forta janë zhvilluar sot në mbledhjen e Këshillit Bashkiak të Kukësit.
Përfundimi i punimeve në dy pallatet me nga 35 apartamente ka sjellë dhe kërkesa të shumta.

Pikërisht plotësimi i këtyre kërkesave ka qenë dhe objekti i debatit të fortë të mbajtur në Këshillin Bashkiak.

Anëtarët e këshillit kanë akuzuar për përjashtime të padrejta, ndërsa kreu i Bashkisë Kukës, Safet Gjici është shprehur se këto janë kushtet e vendosura nga Enti Kombëtar i Banesave që është pronar i objekteve.

Në Kukës janë nderuar dy objekte:
Objekt banimi 1 dhe shërbimi 8-katësh, 35 apartamente, 1 kat shërbim.
Objekt banimi 2 dhe shërbimi 8-katësh, 35 apartamente, 1 kat shërbim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *