• Mon. May 27th, 2024

VIDEO/ Vitamina D për organizmin, këshilla mjekësore nga mjeku Sulejman Sokoli

Jan 31, 2022

Një ndër vitaminat më të rëndësishme për organizmin është vitamina D, dhe mjeku ortoped Sulejman Sokoli shpjegon edhe arsyen.

Por, ndonëse gjatë gjithë vitit shoqërohemi nga rrezet e diellit, dhe pikërisht dielli duket se është burimi kryesor i vitaminës D, sërish është e pa mjaftueshme.

Mjeku sugjeron edhe marrjen shtesë të saj sidomos për moshat pediatrike etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *