• Tue. May 21st, 2024

VIDEO/ Në Kosovë me 2 doza, kuksianët ‘pushtojnë’ Prizrenin

Feb 6, 2022

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim të lehtësojë masat kufizuese për përhapjen e Covid 19.

Duke nisur nga dita e shtunë hyrja në Kosovë do të lejohet me dy vaksina, pa pasur nevojë për testin PCR ose me një vaksinë dhe test negativ PCR të bërë në 48 orët e fundit.

Menjëherë pas këtij vendimi, ka patur lëvizje të shtuara në doganën e Morinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *