Nga Enver Bytyçi

Ky është konvikti i shkollës së Krumës në Has!
Në këtë konvikt kam jetuar 4 vite, sepse këtu kam kryer 8-vjeçaren! Atëherë ishte një kat!

Në këtë konvikt jetonte me ne edhe shkrimtari i shquar Zija Çela dhe ne kishim rastin të luanim me djalin e tij, përkthyesin e talentuar e të ndjerë, Dritanin!

Ky konvikt ishte hapur në kohën e “satrapit” ZOG dhe quhej INTERNATI Kosova!
Aty kishin mësuar asokohe dhe dy xhaxhallarët e mi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *