• Sun. May 26th, 2024

Në këtë video shihet shpërngulja nga Kukësi i Vjetër për në Qytetin e Ri, falë një Dokumentari të Kohës prodhim i AQSHF.

Më 31 mars 1962 u vendos përmbytja e Kukësit të Vjetër dhe ndërtimi i Kukësit të Ri.

Më 22 korrik 1962 filluan punimet për ndërtimin e qytetit të ri.

Në të shihet organizimi mbarëpopullor dhe koordinimi deri në detaj i çdo gjëje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *