Bijtë e Gjallëjqes nisen për të shuar zjarrin-Nga Admir Sinamati

Sot në orët e para të mëngjesit, një grup djemsh e burrash -bij të Gjallëjqes, të prirë dhe udhëhequr nga ndjenjat më të mira të dashurisë për tokën dhe vendin e vet kanë shkuar dhe po luftojnë me flakët që po kërcënojnë malin tonë.

Krenaria e natyrës që na frymëzon me madhështinë e saj Gjallica ka marrë një “plagë” dhe bijtë e saj kanë shkuar për ta “shëruar”, duke luftuar flakët me thonj.

Zoti i ndihmoftë!

Por pse duhet të rrezikohet jeta e ketyre burrave kur kjo gjë do merrte zgjidhje me tre-katër fluturime të një helikopteri nga liqeni ne vatër të zjarrit qe nuk eshte me larg se dy kilometra.
Miliona Euro të shqiptarëve të shpenzuara për Cougarët nuk jane shpenzime për shëtitjet turistike të ministres apo politikanëve te ndryshëm por sot iu duhen kuksianëve.

Shpresojmë që dikush ta dëgjojë këtë thirrje dhe të dërgojë një helikopter për të shuar këtë zjarr të mallkuar!
Zoti i bekoftë gjallëjqjanët!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

VIDEO-FOTO/ Të rinjtë vullnetarë kuksianë izolojnë zjarrin e rënë në Gjallicë

Sat Jul 11 , 2020
Djemtë të rinj kuksianë i janë ngjitur mëngjesin e sotëm malit të Gjallicës për të shuar zjarrin e rënë mbrëmjen e djeshme. Të gjithë janë vullnetar, meqenëse shteti në Kukës thuajse nuk ekziston. Asnjë strukturë shtetërore nuk ka ndërmarrë aksion për shuarjen e zjarrit të rënë para 24 orësh. Dhjetëra […]