FOTO/ Radhë të gjata në Morin, mijëra shqiptarë të Kosovës drejt bregdetit

Qindra mijëra Shqiptarë të Kosovës drejt Shqipërisë.

Edhe këtë të diel qind mijëra shqiptarë të Kosovës janë nisur drejt bregdetit shqiptar.

Siç edhe po shihet tek pikë kalimi kufitar në Morinot shihen pesë kolona automjetesh për të hyrë në Shqipëri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Kroi Tanzot dhe një histori e vërtetë

Sun Sep 6 , 2020
Nga Admir Sinamati Në Gjallëjçe kuksianët gjetën ushqim kur të korrat në fusha dështuan, gjetën strehë e mbrojtje kur armiqtë ua djegën shtëpitë, morën lëndën e parë për shtëpitë e kullat, morën drutë e gjetën ngrohje për dimrat e acartë, gjetën freski për të nxehtët përvëlues të verës, gjetën ilaçe […]