• Tue. May 28th, 2024

Gjenden dy turistët e zhdukur në Valbonë

Prej më shumë se 12 orësh kishin humbur kontaktet dhe fatmirësisht dy turistët, njëri rus dhe tjetri suedez janë gjendur shëndosh e mirë.

Dy turistët janë gjetur në vendin e quajtur ‘Lugu i Valit’, në gjendje të mirë shëndetësore.

Valbonë, Tropojë

Policia e Tropojës pas kërkimeve intensive që kanë filluar që prej mbrëmjes së djeshme, bëri të mundur gjetjen e dy turistëve.

Dy turistët nga Suedia dhe Rusia u gjetën në vendin e quajtur ‘Lugu i Valit’, në gjendje të mirë shëndetësore.

Aktualisht ndodhen me punonjësit e Policisë, të cilët po i shoqërojnë drejt automjetit të tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *