Kreu i IKMT, Dallëndyshe Bici, nis nga Kukësi takimet me pushtetin vendor

Kryeinspektorja e IKMT, Dallëndyshe Bici, ka nisur një tur takimesh me strukturat vendore në të gjithë Shqipërinë.

Ndalesa e saj e parë ka qenë Kukësi, ku është zhvilluar takimi i parë i këtij turi, me kryetarin e bashkisë Safet Gjici.

Mbrojtja nga ndërtimet e paligjshme, kujdesi për mjedisin, bashkëpunimi i fortë mes pushtetit qendror dhe vendor, por sidomos ndërveprimi i këtyre strukturave me qytetarët, kanë qenë në thelb të takimeve të sotme.

Bici, ka ofruar dhe ka gjetur gatishmëri të plotë për çuarjen më tutje të bashkëpunimit mes strukturave, ligjit dhe qytetarëve.

Takimet e saj do të vazhdojnë në të gjitha qarqet dhe me të gjitha strukturat vendore, për shkurtimin e burokracive dhe afrimin e ngushtë me problematikën e qytetarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Vazhdon vaksinimi në Kukës, pensionisti:  Nuk kam frikë i kam bërë vitet

Wed Mar 3 , 2021
Pas vaksinimit të bluzave të bardha këtë të mërkurë në Kukës ka nisur dhe procesi i vaksinimit për të moshuarit mbi 90 vjeç. Drejtori i Njesise Vendore te Kujdesit Shendetesore Kukes, Hasan Halili, pasi pa nga afer procesin e vaksinimit, bëri të ditur se vaksinimin do ta bëjnë 109 persona […]