July 5, 2022

Pamje mahnitëse vijnë nga Kukësi.

Disa filmime mjaft të bukura të bëra në Kallabak, janë duke bërë xhiron në Facebook dhe rrjetet e tjera sociale.

Pamjet janë filmuar nga Armando Muça.

Leave a Reply

Your email address will not be published.