Pse çuditeni me prishjen e maternitetit?!

Nga Sokol Kolgjini

Pse çuditeni me prishjen e maternitetit?!

A nuk ishin po ky soj që prishen kisha e xhamia?

A nuk ishin soji i tyne që kishin kazmën si simbol ndërtimi e jo lopatën si tan bota. (kazma asht simbol i prishjes, shkatrrrimit)

A nuk ishin ky lloj- soj që përmbyten një qytet për me pru “dritën e partisë” ?(që mund tu bante pa permbytetje megallomane)

Këta të sotmit janë rilindasit e idealeve të baballarëve të tyne.

Këta prishen stadiumin, teatrin, vilat dhe shpiat e vjetra simbol të qyteteve dhe përzunë prej Shqipnie mbi një milion shqiptare.

Rilindasit nuk duen as maternitet, as histori e as dinjitet për shqiptarët. Mos u çuditni, kta janë ripjellja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Biznesi kuksian ka 3 kërkesa për të gjithë kandidatët për deputetë

Wed Mar 24 , 2021
Shoqata e Biznesi për Biznesin (BpB) në një takim të posaçëm të para dy ditëve, ka debatuar rreth tre temave që përbëjnë edhe objektivat kryesore për të dhe për komunitetin e Kukësit. Ata janë shprehur se do të mbajnë qëndrim të paanshëm gjatë periudhësë së fushatës elektorale. Tre kërkesat e […]