• Mon. May 27th, 2024

Reshjet e dëborës, zonat në Kukës që janë pa energji elektrike

Ndonëse reshjet e dëborës kanë pushtuar rreth 80 % të territorit, rrugët nacionale janë të hapura dhe qarkullimi i automjeteve vijon normalisht.

Megjithatë autoritetet bëjnë thirrje që drejtuesit të pajisen me gomat e dimrit dhe zinxhirë.

Probleme raportohen në veri të vendit ku disa fshatra vuajnë mungesën e energjisë elektrike. Sheqerasi, Sovjani dhe zona e Gorës në Kukës nuk kanë drita prej disa kohësh.

Grupet e punës së OSHE-së raportojnë se po punohet për rikthimin e energjisë në këto zona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *