Rrëshqitje dherash dhe gurësh janë regjistruar këtë të martë pranë traut, në Rrugën e Kombit.

Nga rrëshqitja e gurëve janë dëmtuar disa automjete, por fatmirësisht pa pasur të lënduar.

Rrëshqitje e dherave dhe gurëve ka ardhur  si pasojë e reshjeve të shumta të ditëve të fundit.

Në vendin  ngjarjes menjëherë kanë shkuar forca të shumta policie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *