• Sun. May 26th, 2024

Safet Gjici në Bicaj: Do rikonstruktoj shkollën e mesme

Gjatë takimit me banorë të fshatit Bicaj, kandidati i emëruar i Edi Ramës prezantoi përpara tyre programin qeverisës për 4 vitet e ardhshme.

Në fokus të tij ishte rikonstruktimi i shkollave, asfaltimi i rrugëve, mbështetja për turizmin si dhe për sektorë si bujqësia dhe blegtoria.

‘Rehabilitimi i rrugëve të brendshme i të gjithë fshatrave të njësisë Bicaj.

Rehabilitimi i shkollës së mesme ‘Bajram Avdiu’.

Rehabilitimi i qendrës së fshatit Bicaj. Mbështetje për agroturizmin 3 vitet e para.

Nuk do marrë asnjë taksë bashkia për të gjithë ata investitorë, fermerë që kanë interes të bëjnë bujtina apo komplekse turistike’, tha ai.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *