Edi Rama ka publikuar pamje në rrjetet sociale të Urës së Madhe të Kukësit mbi Drin. Rama e ka konsideruar si pjesë të munguar të Rrugës së Kombit që pritet të realizohet plotësisht deri në pranverë.

Ura e Madhe e Kukësit, ka një ariktekturë të veçantë prej çeliku me 310 metër gjatësi dhe pritet të plotësojë Rrugën e Kombit.

“Mirëmëngjes! Dhe me një tjetër pjesë të munguar të Rrugës së Kombit, Ura e Madhe e Kukësit mbi Drin që pritet të realizohet plotësisht deri në pranverë, me një arkitekturë e strukturë të veçantë prej çeliku varur në 310 metër gjatësi, ju uroj të diel të mbarë”-shkruan Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *