• Sun. May 26th, 2024

VIDEO/ A do të mbyllet aeroporti i Kukësit? Vjen përgjigja zyrtare

‘Aeroporti i Kukësit nuk do të mbyllet’.

Kjo është përgjigjja e drejtorit të tij Altin Progonati, për hamendësimet mediatike e ato që qarkullojnë nën zë.

Në një intervistë të posaçme për RTSH Kukës, Progonati ka shtuar se nuk ka asnjë ndërprerje kontrate, madje veç Stambollit e Zyrihut synojnë shumë shpejt edhe Shtutgardin dhe Londrën.

Ndiqni kronikën e përgatitur nga RTSH Kukës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *