VIDEO/ Artizanati, tradita e vyer e grave kuksiane

Artizanati është zanat që u përket grave.

Ndaj në ditën e gruas zgjodhëm që të sjellim profilin e artizanes Hate Ora.

E thjeshtë, duarartë dhe grua e suksesshme.

Ndiqni një kronikë të RTSH Kukësit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *