• Tue. Jun 18th, 2024

Femra e parë kampione në sportin e mundjes në Shqipëri është kuksianja 10 vjeçare, Erglena Domi.

Ajo ka fituar vendin e parë në Turneun Ndërkombëtar të Mundjes për femra, në stilin e lirë.

Ky turne është mbajtur ditën e shtunë në Kaçanik në Kosovës

Në këtë kampionat garuan vajza nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe Serbia.

10-vjeçarja Erglena Domi do të përfaqësojë Shqipërinë në Kampionatin Europian që do të mbahet në muajin shtator, në Serbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *