• Sun. Jun 23rd, 2024

Covid-i futet në shkollat e Kukësit, 9 mësues të infektuar

Koronavirusi është futur edhe në shkollat e qarkut të Kukësit.

Lajmi bëhet i ditur për Luma Post, nga Njësia Vendore Kujdesit Shëndetësor, që bën edhe tamponet në Kukës.

Siç raportohet janë 9 mësues dhe 1 nxënës që deri më tani kanë rezultuar pozitiv me koronavirusin Covid 19.

Mësohet se 7 mësues me Covid janë në shkollat e Kukësit dhe 2 të tjerë janë në Has.

Po ashtu në Has ka rezultuar edhe një nxënës pozitiv me koronavirus.

Nuk është bërë e ditur se në cilat shkolla kanë rezultuar pozitiv mësuesit.

Fotoja është ilustruese, pasi nuk e dime nëse ka raste në Gjimnazin e Kukësit ‘Havzi Nela’

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *