Ekskluzive/ 64 emrat që ka propozuar PD në Kukës si kandidatë për zgjedhjet e reja

Prej javësh Partia Demokratike ka nisur fushatën, duke kërkuar emra të rinj dhe të pastër për të kandiduar në zgjedhjet e ardhshme.

Ky proces ka prekur edhe PD-në e Kukësit e cila është përfshirë në procesin zgjedhor të kandidatëve.

Qindra emra janë propozuar nga anëtarësia e PD-së së zonës tonë, ndërsa vetëm 64 prej tyre kanë plotësuar kushtet e vendosura nga selia qendrore e PD-së në Tiranë.

Emrat e kandidatëve të propozuar nga anëtarësia e PD-së së Kukësit, janë sjellë në selinë qendrore në Tiranë, ku edhe pritet të dalin disa prej tyre për tu votuar sërish nga anëtarësia e PD-së gjatë muajve shtator dhe tetor.

Luma Post ka siguruar listën me 64 emrat që janë propozuar nga anëtarësia e PD-së së Kukësit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

VIDEO/ Korrik-Gusht, shtegu i ngjyrave vendi më i vizituar në Kukës

Wed Aug 19 , 2020
Shtegu i Ngjyrave në krye të listës së vendeve më të vizituara në Kukës gjatë kësaj vere. Sipas të dhënave në muajt Korrik 2020 – 16 Gusht 2020 janë më shumë se 800 vizitorë /të apasionuar pas ecjeve në natyrë të cilët kanë marrë pjesë në udhëtimet në këtë shteg. […]