Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Qamil Hoxha dhe ndihmesa e tij si bashkëpunëtor në koleksionin e studiuesit amerikan Albert Lord

Sun Mar 7 , 2021
Marrë nga Izet Duraku Abstrakti Qamil Hoxha ( 1908 – 1989) shërbeu si mësues për 23 vjet  në Lumë,(Kukës )   midis viteve 1927 dhe 1953, kur e larguan nga arsimi si të papërshtatshëm për regjimin komunist në Shqipëri. Ai vlerësohet si një nga njohësit e hulumtuesit e hershëm të kulturës […]