February 27, 2024

FOTO/ Ndahet nga jeta në Bruksel, bicjani Qazim Gjana

1 min read

Ngushëllime Familjes Gjana!

Sot në Bruksel Belgjike, u nda nga jeta Qazim Gjana!

Qazim Gjana, nga fshati Bicaj Kukes, i arratisur prej diktaturës komuniste, ku gjithë jetën e Tij, e vuri në shërbim te çështjes kombëtare për një Shqipëri Etnike!

Atdhetari Qazim Gjana, edukoj djemtë e Tij me ndjenje atdhetashurie e kombëtariteti, te cilët pa harruar zakonet Shqiptare, u shkolluan ne perëndim dhe kontributin e tyre e vendosen ne shërbim te kombit dhe te legalitetit për një kauzë mbretërore, njeri prej tyre, miku ynë Sulejman Gjana, ish-kryetar i Partisë Lëvizja e Legalitetit.

I paharruar kujtimi i Qazim Gjanës

Zoti i dhëntë xhenetin, këtij besimtari dhe atdhetari te nderuar.

Në foto kryesore, në krye te vendit Qazim Gjana.

Luma Post ngushëllon familjen Gjana dhe miqtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *