FOTO/ Shirat dëmtojnë rrugën Kukës-Peshkopi, askush nuk kujtohet për ta pastruar

Shirat e rrëmbyeshëm te 3 ditëve më parë kanë sjellë probleme të mëdha në aksin nacional Kukës-Peshkopi.

Saktësisht në fshatin Lusën ka pasur rrëshqitje të dherave duke bllokuar njërën nga krosit e rrugës.

Kjo rrugë administrohet nga ARRSH edhe sipas informacioneve të marra firmës kontraktore që ka për të mirëmbajtur këtë rrugë i ka mbaruar kontrata.

Deri sot rruga ende nuk është pastruar dhe vazhdon të sjellë probleme për frekuentuesit e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Rriten rastet me koronavirus në Kukës

Fri Aug 21 , 2020
Pas disa ditësh të qeta, me shifra shumë të ulëta, sot në Kukës ka shënuar rritje numri i personave të infektuar me koronavirus. Sipas njoftimit zyrtar të Ministrisë së Shëndetësisë, sot janë shënuar në Kukës 7 raste të reja infektimesh me Covid-19. Ndërkaq nuk ka pasur asnjë raportim për raste […]