• Tue. May 28th, 2024

Primaret në Kukës zhvillohen të dielën, këta janë kandidatët

Ditën e dielë në datë 27 gusht do të zhvillohen primaret në Kukës, nga ku do të dalë kandidati i opozitës për bashkinë, në zgjedhjet që pritet të zhvillohen në 24 shtator.

Vendimi është marrë nga kryesia e PD-së, në mbledhjen e zhvilluar mesditën e sotme.

Kandidatë në primare do të jenë:

Arif Rexhmati, Ardian Elezi, Ylber Zeneli, Uran Cengu, Gëzim Shehu dhe Emri Vata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *