Shkruan Petrit Palushi Njëri prej 20 mësuesve kuksianë, që dha mësim në Kosovë. 1946 – 1948: Në shkollën fillore Sopia (Suharekë) dhe Zhaçë Dinte përmendësh Kur’anin, ‘Lahutën e malcis’ të Fishtës dhe ‘Rubairat’ e O. Khajamit. Me vdekjen e E. Shehut 2 dekada ma parë, vdiq njeriu i fundit në […]