• Sun. May 26th, 2024

VIDEO/ Ç’po ndodh në aeroportin e Kukësit, 4 ditë para nisjes zyrtare të fluturimeve

Aeroporti i Kukësit ‘Zayed Flatrat e Veriut’, portë punësimi për të rinjtë vendas.

100 djem e vajza nga Kukësi punë në aeroport, të punësuar në sektorin e sigurisë, shërbimeve, mirëmbajtjes dhe check-in.

Edhe me shtimin e aktivitetit të punës në vijim, drejtori i aeroportit, Altin Progonati, thekson se gjithmonë prioritet do kenë të rinjtë nga Kukësi.

RTSH Kukësi ka sjellë një kronikë 4 ditë para nisjes së punës me fluturime të rregullta zyrtarisht nga Kukësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *