• Sun. Jun 23rd, 2024

VIDEO/ ‘Histori Shqiptare’ në Grykë Çajë, bujtinat dhe turistët

Pas ‘Shtegut te Ngjyrave’, ‘Histori Shqiptare’ nga Alma Çupi eshte ndalur ne fshatin e Gryke Çajes.

Shikim te kendshem:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *