VIDEO/ Kukës, jo vetëm i ftohti, mijëra banorë pa energji

Kukësi përveç se është ngritur i mbuluar me dëborë dhe me ngrica të mëdha, ka edhe probleme të tjera të shumta.

Mësohet se janë mijëra banorë që kanë mbetur në errësirë për shkak të mungesës së energjisë elekrike.

Duke nisur që nga banorët e qytetit, disa zona aministrative si Malzi , Ujmisht, Bushtricë,  Grykë Çajë, janë pa energji.

Gjithashtu edhe në Tropojë dhe Has ka mungesë energjie.

Në Valbonë Margegaj bashkia Tropojë dhe fshatrat Pogaj, Gjinaj bashkia Has janë pa energji elektrike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Dibra e izoluar, dëborë mbi 70 cm, e bllokuar rruga me Kukësin

Sun Feb 14 , 2021
Reshjet e dendura të dëborës kanë vijuar gjatë gjithë natës duke bllokuar shumicën e rrugëve të Dibrës. Trashësia e borës në qytet shkon mbi 40 cm ndërsa në zona të thella kalon mbi 60-70 cm. Akset rrugore Peshkopi – Tiranë është i kalueshëm me vështirësi me zinxhirë, pjesa më e […]